Over mij

Ik heb een scherpe geest voor wat betreft inzicht in patronen en structuren in menselijke relaties. Systemisch denker. Voel veel compassie voor de ingewikkelde verstrikkingen waar mensen onbewust mee worstelen, vind het een aangename uitdaging een tijdje mee te kijken en vandaaruit mijn rol als "op weg helper" te pakken. 
Ik ben benaderbaar en vind zelden iets gek, ik veroordeel niet, maar ben wel strikt voor de goede zaak, wat dit ook mag betekenen voor de cliënt en zijn of haar (werk)systeem. 
Ik ben 56 jaar, woon in Zeist, ben moeder van 2 volwassen kinderen en sinds kort oma. 
Mijn middelbare schoolcarrière is een dramatische tocht van vallen en nog meer struikelen geweest, doordat er destijds niet de juiste hulp beschikbaar was. Na een aantal jaren werken, toen ik eenmaal moeder was, heb ik mijn weg gevonden via de route van Post HBO opleidingen en Ervaringsgericht Leren. Ook in mijn relaties heb ik niet altijd voor de makkelijke weg gekozen, maar wel altijd mijn hart gevolgd. Het heeft me wat gekost en ook veel levenswijsheid opgeleverd. In mijn begeleidingswerk valt alles samen. Dankbaar.